Avainsanat

,

Tässä postauksessa pääsemme kurkistamaan miltä näyttää pienen Zoe prinsessan valtakunnassa. Vaaleanpunainen ja valkoinen ovat valikoituneet huoneen pääväreiksi. Tällä hetkellä elämme prinsessa vaihetta vahvempana kuin koskaan, ja oma mielipide alkaa painaa enemmän pukeutumisessa. Jos Zoe itse saisi päättää, olisi päällä joka päivä kaunis mekko.

Pyöreä Stokken pinnasänky on ollut meillä käytössä alusta alkaen. Sänky on muunneltavuutensa ja liikuteltavuuden ansiosta ollut todella käytännöllinen. Sängystä saa jatkopalaoilla kaksi eri kokoa ja alla olevat pyörät helpottavat siivousta, sekä sängyn liikuteltavuutta huoneesta toiseen. Olen myös pitänyt sängyn pyöreästä muodosta, jonka vuoksi se on ollut helppo sijoittaa fiksusti huoneeseen.

Säilytysrahi ratkaisi meillä vaippa ongelman. Vaipoille ei oikein ollut mitään sopivaa säilytyspaikkaa ja inhosin lattialla lojuvia vaippapusseja. Rahi ratkaisi säilytysongelman ja on samalla myös kaunis sisustuksellinen elementti, sekä tietysti ylimääräinen istuin huoneeseen.

Vaaterekki on yksi suosituimmista sisustus -ja säilytysratkaisuista Zoen huoneessa. Varsinkin vauva aikaan kaikki vaatteet ja tarvikkeet oli oltava käden ulottuvilla, kun käytimme lipastoa hoitopöytänä erillisen hoitopehmusteen kanssa. Oli erittäin helppoa, kun kaikki vaatteet olivat esille henkareilla tai lipastossa. Nyt rekillä roikkuu kauneimmat vaatteet ja rekki toimii myös sisustuksellisena elementtinä. Zoen huoneessa on myös kaksi isoa kaappia, joissa säilytetään osa vaatteista ja leluista. Kierrätämme tehokkaasti kaikki pieneksi jäävät vaatteet ja turhaksi jääneet lelut, jolloin käytössä on vain tarpeellinen. Näin tavaraa ei kerry huomaamatta liikaa ja huone pysyy järjestyksessä. Isommat lelut ja piirustuspöytä on sijoitettu erilliseen leikkinurkkaukseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sininen kukkamekko ja kaulakoru olivat odottamassa Zoen 3-vuotis syntymäpäiviä, jotka oli tarkoitus viettää toukokuussa Pariisissa. Vaikka emme tänä vuonna pääse juhlistamaan keväiseen Pariisiin, tuo mekko Pariisin luoksemme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat/ kuvankäsittely: Style by Outi Virenius