Avainsanat

, , ,

Tervetuloa kevät ja sen mukana ihanat värit!

Pitkän, harmaan talven jälkeen on taas aika nauttia väreistä. Vappu aloitti räiskyvästi värien juhlan.

Vappu lukeutuu ehdottomasti suosikki juhliini. Se on kevään juhla ja siitä alkaa itselläni virallisesti kesän odotus. Mutta en kiirehdi kohti kesää. Rakastan nauttia täysillä kevään ensimmäisistä lämpimistä päivistä ja seurata, kun luonto herää eloon. Joka vuosi kevään tulo tuntuu yhtä uskomattoman ihanalta – ja koko kesä on vielä edessä!

Tuo kevään ihanat värit sisälle kotiin ja pukeutumiseen tuomaan energiaa. Kevät on todellista värien juhlaa! Kevään trendikkäin väri on pinkki. Sen lisäksi keltainen ja sinisen eri sävyt näkyvät vahvasti. Värejä kannattaa yhdistellä rohkeasti. Jos värejen  käyttö ei tunnu helpolta, kannattaa käyttää yhtä tehosteväriä kerrallaan. Värikkäillä tyynyillä, huovilla ja verhoilla saa nopeasti uuden kevät ilmeen kotiin, eikä sijoitus ole suuri. Rohkea hankkii kirkkaan värisen sohvan tai maalaa tehostevärisen seinän. Jos et halua sijoittaa kotiin tai pukeutumiseen, voit aina loihtia väriä kotiin kukkasilla tai vaikkapa herkullisella brunssilla.

Tervetuloa ihana, värikäs ja herkullinen kesä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Style by Outi Virenius