Avainsanat

, , ,

Viimeistään syksyn saapuessa legginsit tulee otettua käyttöön. Legginseistä on tullut arkipukeutumisen kulmakivi ja hyvät legginsit ovat niin tyylikkäät, kuin mukavatkin. Olen suosinut aikaisemmin vain mustia legginsejä, mutta kun sain valita vaatteita brändiltä Manuela apparel Co uskaltauduin testaamaan myös ruskeita legginsejä. Niistä tulikin heti yhdet suosikeistani. Kaunis ruskea on pehmeämpi valinta kuin musta ja sopii pariksi moneen eri asuun. Syksyn ja talven tulevissa asukuvissa ruskeat sekä mustat legginsit esiintyvätkin varmasti usean asun parina.  Jos haluat tutustua Manuella apparel Co:n tuotteisiin löydät verkkokaupan osoitteesta http://www.manuelaco.com. Koodilla: MANUELA83HF2 saat tilauksestasi 30% alennuksen.

Klassinen valkoinen paita, sekä istuva jakku ovat myös syyspukeutumisen kulmakiviä. Pidän itse paljon klassisia valkoisia paitiksia, mutta haluan yleensä, että niissä on jokin mielenkiintoinen yksityiskohta. Kuvassa näkyvä paita on ollut käytössäni jo vuosia, enkä ole koskaan kyllästynyt siihen. Jos vaatteensa valitsee rakkaudella ja tyylilleen uskollisena, ei niihin kyllästy koskaan.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: Nadia Maximova, kuvankäsittely: Style by Outi