Avainsanat

, ,

On aika toivottaa värikäs syksy tervetulleeksi sisälle! Tähän aikaan vuodesta kannattaa käyttää illan istujaisten koristeluissa hyväkseen upean värinen luonto. Istuimme ystävien kanssa syksyistä iltaa kotonamme ja Zoen kanssa loihdimme teemaan sopivan koristelun. Sattui olemaan kaunis, aurinkoinen syyspäivä ja keräsimme yhdessä ulkoilun lomassa lehtiä ja pensaiden oksia koristeeksi. Varsinkin vaahteran lehdet ja pihlajanmarjat ovat nyt upeita. Lisäksi tarvitaan vain paljon kynttilöitä, hyvää ruokaa, juomaa, sekä ympärille ihania ihmisiä ja syksyinen teemailta on valmis! Koristeita ei kannata siivota pois heti, vaan ne säilyvät kauniina kuivuessaankin sisällä noin viikon. Nyt kannattaa vielä nauttia syksyisestä luonnosta, kun se on kauneimmillaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKuvat/ teksti: Outi Virenius-Krallis