Avainsanat

, , , , , ,

Galerie Forsblomilla vietettiin kolmen uuden näyttelyn avajaisia. Esillä oli sekä keramiikkaveistoksia, uniikkia lasitaidetta, sekä öljymaalauksia. Tässä parhaita paloja näyttelystä. Näyttely on avoinna 20. lokakuuta saakka.

Kim Simonssonin Valittu-näyttelyn keramiikkaveistokset päästävät mielikuvituksen valloilleen. Työskentelyprosessin aikana taiteilijalla ei välttämättä ole mielessä valmista kertomusta, vaan hän antaa tarinan rakentua  prosessin aikana. Kaikki tarinat ovat mahdollisia Simonssonin oudon kiehtoassa maailmassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvassa taiteilija Kim Simonsson ja teos Moss Man with Prims Walking Stick, 2019.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ilkka Suppanen kuuluu Suomen kansainvälisesti tunnetuimpiin muotoilijoihin.          Points of View-näyttelyn uniikkilasiveistoksia yhdistää teosten sisälle luotu peilipinta. Näyttelyn nimi viittaa peilin ominaisuuksiin tilaa laajentavana ja eri kuvakulmia avaavana esineenä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hermanni Kekon maalaukset käsittelevät abstraktion kautta tilallisuuden tuntua, sekä perspektiivin ja liikkeen vähäeleistä voimaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat/ käsittely: Style by Outi