Avainsanat

, , , ,

Talven tyyliä ovat inspiroineet vaaleat värit ja tumma on jäänyt pääasiassa kaapin pohjalle. Reissuun pakkaan aina tietyn sävymaailman ympärille, jolloin vaatteita on helppo yhdistellä keskenään, eikä niin paljon asusteita ja kenkiä tarvitse ottaa mukaan. Kengät kun vievät matkalaukusta aina suuren tilan, samoin kuin laukut. Olen onneksi oppinut pakkaamaan matkalaukut nykyään todella tehokkaasti, eikä turhia vaatteita enää kulje mukana. Toki lapsen kanssa reissaaminen on myös opettanut, että mukaan otetaan vain ja ainoastaan tarpeelliset tavarat. Voi niitä aikoja, kun viikon reissuille varattiin mukaan viidet korkkarit – siis viidet!! Ja shoppailtua tuli vielä muutamat lisää. Onneksi ikä on tuonut mukanaan käytännöllisyyttä ja vähemmän on enemmän ajattelua. Viikonlopun reissut sujuvat nykyään käsimatkatavaroilla.

Yksi loman suosikki asuista oli tämä vaaleiden housujen, hameen, pitsipaidan, turkisliivin ja kelsiturkin yhdistelmä. Vaalea kelsiturkki on kuulunut jo vuosia talven suosikki takkeihin. Se on niin ajattoman klassinen, ettei siihen koskaan kyllästy ja se sopii todella moneen eri asukokonaisuuteen. Kelsiturkki on loistava myös tummansinisten farkkujen ja vaalean neuleen pariksi.

Asuun yhdistän talven klassikot UGG-saappaat ja laukun. Kun hankin ensimmäisen parin UGG-saappaita vuosia sitten, olin heti koukussa. Lampaannahasta valmistetut kengät ovat niin lämpimät ja mukavat jalassa, että niistä on tullut ehdottomat lempparit. Kengät ovat loistavat niin koto Suomen pakkasissa, kuin Etelä-Euroopan talvilomillakin. Vaikka aurinko lomalla mukavasti lämmittikin, ei UGG-saappaat tuntuneet kertaakaan olevan liian lämpimät. Itselläni jalat palelevat helposti ja mikään ei pilaa fiilistä ihanilla terassikahveilla, niin kuin palelevat jalat. Lampaannahka pitää jalan aina lämpimänä ja kuivana.

Olen aina rakastanut helmikoruja ja niillä asustan lähes asua, kuin asua. Ihania helmikoruja olen löytänyt kotimaiselta House of Elliott korubrändiltä. Heidän korunsa ovat laadukkaita ja mallisto on laaja, sekä hienostunut. Asukokonaisuuden helmikaulakoru, sekä rannekorut ovat saatu House of Elliott mallistosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA