Avainsanat

, , , ,

Ritarihuoneella järjestetty  muotinäytös esitteli kevään ja kesän muotia. Samalla tehtiin hyväntekeväisyyttä, sillä Suomen Johanniittain apu ry:n järjestämän muotinäytöksen lipputuloilla mahdollistetaan nuorille ensiapukoulutusta.

Johainniittain Ritarikunta on maailman vanhinpia avustusjärjestöjä ja he ovat tehneet arvokasta sairaanhoito- ja hyväntekeväisyystyötä maailmanlaajuisesti  vuodesta 1099 alkaen. Suomen yhdistyshaara perustettiin vuonna 1949.

Upea Ritarihuone toimi loistavasti muotinäytöksen ympäristönä ja upeasti stailatut, värikkäät asukokonaisuudet pääsivät oikeuksiinsa. Alla muutamia herkkupaloja illan näytöksestä.

Itse kaipaan jo pitkän talven jälkeen väriä, väriä ja vielä kerran väriä ja olikin ilo nähdä näytöksessä paljon upeitä, räväköitä värejä ja kuvioita. Yksi suosikeista oli Max Mara, jonka upea vihreä viidakkokuosinen haalari, sekä sininen jakkupuku veivät ajatukset jo palmujen alle ja turkoosin meren äärelle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marina Rinaldilta löytyi myös näyttäviä ja värikkäitä asukokonaisuuksia, joilla ei jää kesän kekkereissä seinäruusuksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Janina F mallisto on kehittynyt jatkuvasti parempaan suuntaan vuosien varrella. Näytöksessä nähty kuviollinen, kauniisti laskeutuva mekko voisi olla ylioppilasjuhlien ja kesän kekkereiden helppo, sekä edullinen valinta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Värejä ja mielenkiitoisia kuvioita nähtiin myös suomalaisen vaate- ja asustesuunnitteluja Marita Huuriaisen mallistossa. Huomion veivät kuitenkin useita palkintoja saaneet Wave-design sandaalit, jonka pohja on valmistettu puusta. Mallit kävelivät kengillä kevyin askelin ja vaikka puukenkä tuntuu aluksi hieman vieraalta ajatukselta, heräsi mielenkiinto kuitenkin kenkiä kohtaan. Näitä täytyy varmasti käydä sovittamassa, jotta tietää kuinka käytännölliseltä puukenkä todellisuudessa jalassa tuntuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Raikas seilorityyli on aina kesällä lähellä sydäntä ja Kapteeniskan sisääntulossa suosikki stailaus oli aina niin loistava valkoinen, sininen ja punainen väriyhdistelmä. Valkoinen alaosa on monikäyttöinen ja helppo yhdistää niin moneen asukokonaisuuteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mukana näytöksellä oli myös todella tyylikkäitä miehiä.  Raikas sininen on aina tyylikäs ja varma valinta. Nämä herrat Feren asukokonaisuuksissa kääntävät katseet kesäkaduilla varmasti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA