Avainsanat

,

Yksi lemppari asuistani talvella ja keväällä on ollut tumma leggari alaosa ja löysä valkoinen paita. Yhdistelmä on huolettoman rento ja kasvavan vauvamasun kanssa se on ollut myös todella mukava valinta reissuilla ja menossa mukana.  Koko raskausajan olen voinut loistavasti ilman pahoinvointia tai muita ongelmia, joten reissuun on uskaltanut lähteä ja reissussa on jaksanut mukavasti nähdä ja tehdä. Loppua kohden toki painon lisääntyessä, selkä ongelmat ovat lisääntyneet. Näin ollen reissut on jätetty ja keskitytty vauvelin odotukseen ja lepäämiseen.

Kahdessa seuraavassa postauksessa esittelen muutaman oman valkoisen paita suosikkini. Tässä paidassa tykkään erityisesti sen mallista, joka laskeutuu kauniisti ja sen helma on takaa hieman pidempi. Pidän paljon myös pienistä yksityiskohdista, kuten pussimaisista hihoista, jotka saa solmittua rusetille hihansuista, sekä pitsistä pääntiessä. Pitsi onkin aina ollut lähellä sydäntä ja sopivina annoksina se antaa kivan romanttisen säväyksen melkein asuun kuin asuun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA