Avainsanat

, ,

Yksi talven suosikki takeista on ollut tänä vuonna muhkea tekoturkis. Turkis on todella lämmin pakkasessa ja viimassa. Turkis on helppo valinta, koska se sopii päivällä ja illalla käytettäväksi, eikä turkiksen alle tarvitse pakata montaa neulekerrosta, vaan ohuellakin puserolla pärjää. Varsinkin reissussa se on näppärä, kun välttyy monen takin pakkaamiselta.

Eettisesti ajateltuna tekoturkis on aitoa turkista parempi valinta. Tekoturkisten laatu on parantunut ja tekoturkiskin voi olla laadukas ja näyttää aidolta. Nykyään on saatavana myös eettisesti valmistettuja aitoja turkistuotteita, joissa turkis on peräisin jo muutenkin kuolleilta tai metsästetyiltä eläimiltä, jolloin eläintä ei kasvateta vain turkista varten. Yksi tällainen Helsinkiläinen brändi on Onar. Jos hankkii aitoja turkistuotteita, on parempi hankkia vähän arvokkaampi, mutta eettisesti valmistettu tuote.

Jos turkis tuntuu liian säkkimäiseltä, saa siihen muotoa vyöllä. Yleensä käytän turkiksen kanssa tilanteesta riippuen, korollisia tai korottomia nilkkureita ja iltamenoihin yhdistän polvipituiset saappaat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA