Avainsanat

, , ,

Pariisissa on pakko syödä tietysti macaronseja ja muita makeita herkkuja niin että mahassa kivistää, ja siihen yksi parhaista paikoista on tietysti Champs-Élyséllä sijaitseva Ladurée. Tarjolla on lukemattomien eri macaronsejen lisäksi mielettömiä leivoksia. Ladurée jakaantuu kolmeen eri kokonaisuuteen. Alakerran kahvilassa voi nauttia paikan herkuista Champs-Elyséen ihmisvilinää katsellen ja tuliaiset voi ostaa mukaan kahvilan yhteydessä sijaitsevasta myymälästä. Perällä sijaitsee erilinen baari, jossa herkkujen kanssa voi nautiskella lasillisen kuohuvaa. Varsinkin illalla paikka on todella romanttinen. Yläkerrassa voi nauttia lounasta ja illallista ylellisissä puitteissa.

Rakennuksen ylelliset puitteet vievät huomion jopa upeilta leivoksilta. 1862 perustettu Ladurée avasi teehuoneen Champs-Elyséelle vuonna 1994. Teehuone on sisustettu Ranskan viimeisen kuningattaren Marie-Antoineten tyyliin. Mielettömät puitteet lukuisine yksityiskohtineen tekevät kahvihetkestä kokonaisvaltaisen elämyksen, jossa on mukana ripaus luksusta ja jopa kuninkaallista tunnelmaa.  Koska paikka on todella suosittu, kannattaa suosiolla valmistautua jonottamaan tovi jos toinenkin – mutta se kannattaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA