Avainsanat

, , , , ,

Häiden jälkeen jäimme vielä Chalkidikille ja nautimme perheen ja ystävien kanssa alueen aarteista. Kiertelimme rannoilla, nautimme auringosta ja tietystä hyvästä ruuasta. Oli ihana viettää lomaa niin monen perheenjäsenen ja ystävän kanssa yhdellä kertaa. Tällaisia mahdollisuuksia tulee vastaan tuskin ihan heti, joten yöunet jäivät vähän vähemmälle ja hauskaa pidettiin aamusta ilta myöhään!

20160830_131757

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi Chalkidikin romattisimmista kohteista on rannikkokylä Afitos, jossa kannattaa viettää koko päivä tai vaikka pari. Upeat rannat kutsuvat päivisin auringonpalvontaan ja illalla parasta ajanvietettä on herkutella merenelävillä tavernoissa. Kylä on todella vanha ja perinteikäs. Siellä pääsee sukeltamaan aitoon, rentoon Kreikkalaiseen elämänmenoon. Kylä on todella kaunis pieniä yksityiskohtia myöten, sekä siisti ja turvallinen. Auto kannattaa jättää suosiolla kylän laidalla sijaitseville parkkialueille tai hotellille, koska kapeilla kaduilla autoilu ei ole järin helppoa. Kylä on niin pieni, että kaikkialle pääsee helposti jalan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20160829_011054

Toinen suosikki kohde Chalkidikilla on Sani Beach resort, joka on täydellinen lomakylä luksusta haluavalle. Tämä kylä on Afitoksen vastakohta. Kun Afitos on tyyliltä sitä perinteistä Kreikkalaista, niin Sani Beachiä voisikin kutsua Chalkidikin rivieraksi.  Resortti on todellinen luksuskeidas. Alueella on upeita hiekkarantoja, tasokasta majoitusta, ala carte ravintolat, huippu brändien vaateputiikit, galleriat, hulppea satama ja tietysti tyylikkäät drinkkibaarit. Kohteet ovat lähellä toisiaan, joten jos tavernat ja busuki musiikki alkaa tylsistyttää, löytyy nurkan takaa jet set meiniki ja cosmopolitanit. Tämän takia Kreikkaan on helppo rakastua, koska se tarjoaa niin loistavat ja monipuoliset puitteet lomailuun.

20160829_134641

20160829_134736

20160829_134707