Avainsanat

, , , ,

Make Up Storen ja Elle -lehden yhteistyössä järjestetty kauneusilta antoi vinkkejä kesän meikkiin. Kesän meikki on kuulas ja raikas. Kulmat kehystävät kasvoja, joten niiden huolittelu ja ehostus oikealla sävyllä on tärkeää. Sarjalta löytyy loistava kulmaväripaletti, josta löytyy myös vaha.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huulissa hehkuu hempeä nude tai raikas punainen. Hyvä vinkki saada huulimeikki kestämään pitkään, on värittää huulet kokonaan huultenrajauskynällä ennen huulipunaa.

Nyt kasvoihin halutaan hehkua ja hohtoa. Highlighter-tuotteilla saa meikkiin glamouria! Näihin olen aivan koukussa. Tulee sipaistua kasvoille, sekä arkeen että juhlaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illan aikana saatiin hyviä vinkkejä myös siihen, kuinka silmämeikin saa pysymään kauniina pitkään. Kunnon pohjustus on tärkeää. Varsinkin juhlameikkiin kannattaa valita meikin alle silmämeikki-primer, jonka päälle luomiväri levittyy hyvin ja häivytykset on helppo tehdä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Make Up Storen myymälään voi varata ajan henkilökohtaiseen meikkiopastukseen, jossa juuri sinulle katsotaan sopivat sävyt ja annetaan vinkkejä kauniin meikin tekoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihastuin erityisesti Make Up Storen siveltimiin, jotka ovat todella laadukkaan oloiset. Kunnon siveltimet on hyvä sijoitus, koska meikin tekeminen on paljon helpompaa ja mukavampaa kun välineet on kunnossa. Mukaani tarttuikin pyöreä häivytyssivellin. Kokeilin sivellintä jo liikkeessä ja sopii kyllä omaan käteeni loistavasti. Otetaan käyttöön ja katsotaan muuttuuko ihastus rakkaudeksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nudet sävyt ovat viihtyneet kysissä ja huulissä itselläni viime aikoina ja löysinkin Make Up Storen huulipunista kivan uuden nuden sävyn nimeltä crow. Puna levittyy huulille mukavasti ja sopii hyvin arkimeikkiin. Juhliin lisään punan päälle kerroksen saman sävyistä huulikiiltoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesän juhliin päätin myös kokeilla merkin irtoripsitupsuja. Tupsuilla saa lisää volyymia ripsiin, ilman että lopputuloksesta tulee liian luonnoton. Tupsuja voi liimata muutaman molempiin silmäkulmiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos vielä Make Up Storen henkilökunnalle kivasta illasta ja hyvistä meikkivinkeistä!