Avainsanat

, , ,

Oma hyvinvointi unohtuu helposti kiireen keskellä ja kilot, sekä kuiva iho kiusaavat monia. Näin kesän kynnyksellä huomaa helpommin mahamakkarat ja uurteet, kun vaateet vähenevät ja ulkoiseen olemukseen kiinnittää enemmän huomiota. Omaan hyvinvointiin tulisi panostaa vuoden ympäri vaikka se ei aina ole helppoa. Kun voimme sisäisesti hyvin, myös ulkoinen olemus loistaa. Joskus tarvitsemme apua ja vinkkejä itsestämme huolehtimiseen. Haluatko virkeyttä ja lisää energiaa? Haluatko tiputtaa muutaman kilon ennen kesää? Halutko kuulaan ja hyvinvoivan ihon?

Toteutamme yhteistyössä Herbalifen kanssa hyvinvointitapahtuman, jossa kerromme kuinka voit saada lisää hyvinvointia elämääsi ja autamme sinua näyttämään upealta – niin sisäisesti kuin ulkoisestikkin! Tapahtuma järjestetään 31.5 Fredan Hyvinvointikeskuksella Fredikinkatu 61 a 58, 7 krs. Helsinki. Tapahtumaan on vapaa pääsy! Voit ottaa myös ystäväsi mukaan. Halukkaille voimme varata aikaa kuntokartoitukeen, kehonkoostumuksen mittaukseen, laatia tarvittava treeniohjelma, sekä laittaa ruokavalio kuntoon. Ilmoittaudu sähköpostilla: stylebyoutivirenius@gmail.com.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA