Avainsanat

, , ,

Marimekon Esplanadin puistossa järjestämä joka vuotinen muotinäytös aloittaa kesän. Yleensä sää suosii ja niin myös tänä vuonna. Muotinäytöstä saatiin seurata ihanassa säässä ja ihmisiä oli sankoin joukoin seuraamassa näytöstä. Kevät/ kesä 2016 -malliston innoittajina toimivat rohkeat Marimekko-naiset: yrityksen vuonna 1951 perustama Armi Ratia, sekä Marimekon suunnittelijat Maija Isola, Vuokko Eskolin-Nurmesniemi ja Annika Rimala. Mallisto on myös kunnianosoitus omia polkujaan kulkeville nykypäivän vahvoille naisille. Ja meitähän riittää!

Mallisto on Marimekon uuden luovan johtajan Anna Teurnellin johdolla suunniteltu mallisto. Mallisto esiteltiin ensikertaa Pariisin muotiviikoilla viime vuoden lokakuussa. Mallistossa nähtiin niin klassisia Marimekon kuoseja ja tyyliä, sekä täysin uutta. Mallistosta löytyy tietysti perinteistä kukkakuosia, mutta uudella trendikkäällä twistillä.  Raikas ja ilmava Kresta-mekko oli oma suosikkini. Myös palkkiraitainen seilorityyli miellyttää aina ja sopii kesään täydellisesti. Kukkainen yläosa ja pallohousuinen alaosa olivat näytöksen ehkä erikoisin stailaus. Itselleni turhan villi tyyli ja yhdistäisin mielummin yläosaan valkoisen housut ja kuviolliseen housuun mustan tai valkoisen paidan. Mutta toki kesällä saakin olla vähän villi! Kiva näytös kokonaisuudessaan ja aina säteilevä Ella Kanninen sopi juontamaan näytöstä paremmin kuin hyvin. Tässä parhaita paloja Espalta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kresta-mekko

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA