Avainsanat

, , ,

Kun saariseikkailumme alkoi tulla päätökseen ja ajelimme takaisin kohti Thessalonikia, päätimme paeta hetkeksi viikkoja kestänyttä hellettä vuorille. Paluu matkalla sijaitsee suosittu vuoristokylä Metsovo joka on kuuluisa lihaisista ruuistaan.  Rannalla oleilun jälkeen nälkä alkoi olla sen verta kova, että unohdimme terveys hömpötykset ja antauduimme kunnon lihapatojen ääreen. Lämpötilan ero tuntui huimalta, kun +30 vaihtui +19 lämpöasteeseen. Eksoottista se on tämäkin! Kreikassa rakastan juuri tätä monipuolisuutta. On mitä upeimpia rantakohteita, joissa vierailla ja toisaalta taas näissä vuoristokylissä voi talvella lasketella ja nauttia romantiikasta takkatulen loimussa. Talvisin suuntaammekin näihin ihaniin vuoristokyliin useammaksi päiväksi. Talvisin nämä vuoristokylät ovat valkoisena lumesta ja lämpötila voi tippua -10 asteeseen. Sydäntä lähellä on varsinkin kylä nimeltä Agios Athanasios, josta Apostolos oli varannut ihanan huoneiston, jonka olohuoneessa oli sekä takka, että poreamme. Romanttisen illan päätteeksi Apostolos kosi minua romanttisesti polvistuen. Silloin vuoristossa satoi paljon lunta ja naureskelimmekin jälkikäteen, että karkuun ei olis päässyt, joten vastaus oli oltava kyllä. Mitä ihania muistoja ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA