Avainsanat

, , ,

Romanttiselta Paxokselta piipahdimme mielenkiintoiseen rannikkokylä Pargaan. Visiitti kannattaa, sillä Paxokselta pääsee Pargaan veneilemällä vaikka vain päivän reissulle. Parga on erittäin mielenkiinoinen kohde ja tutustumista olisi riittänyt useammallekkin päivälle. Kohde on mielenkiintoinen mm. koska se on jakaantunut useampaan eri tyyliseen osaan ja se on todella vehreä. Kylää ympäröi jylhät vuoret, ja lähimmällä niistä sijaitsee vanha linnakompleksi, jonka ympäri voi tehdä eksoottisen patikkaretken, sekä ihastella mielettömän kauniina avautuvia maisemia. Toisella puolella vuorta on perinteinen Kreikkalainen kylä, josta löytyy kauppoja ja kojuja. Toiselta puolelta taas pitkä rantaviiva, josta löytyy kaikki tarvittava loistavaan rantalomaan. Paikka on todella mielenkiintoinen ja uskon että palaamme tänne vielä uudestaan pidemmäksi aikaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA