Tyttöjen viikonloppu Tallinnassa oli aivan ihana ja rentouttava. Kannattaa muuten ehdottomasti käydä tutustumassa seuraavalla reissulla eksoottiseen ravintolaan nimeltä Tai Boh. Jotain todella erikoista ja ihanaa. Mutta älä valitse listalta mitään tulista, jos et tykkää todella tulisesta. Nimimerkillä – suu edelleen tulessa! Tallinnan pölyt kun on karistettu jaloista, onkin aika pakata laukut ja suunnata kohti uusia seikkailuja. Seuraavaksi suuntana onkin Kreikka ja häiden suunnittelu jatkuu. Sieltä sitten juttua seuraavaksi ja paljastuu se hääpaikkakin.

Juuri sopivasti ennen reissua tupsahti postista ihana LivBox. Innostuin kokeilemaan kauneustoimittajien kasaamaa boxia, josta löytyy kuhunkin vuodenaikaan sopivia tuotteita. Boxi maksaa vain 16,90 euroa ja jokaisen boxin sisältö on yllätys. Yllätyinkin iloisesti, kun mukana oli paljon matkakokoja. Ensimmäinen boxi sisälsi suihkutettavan kosteusvoiteen, sävyttävän päivävoiteen, hoitoaineen, shampoon, ripsarin, sekä välipalapatukan. Suosin reissuilla mahdollisiamman paljon matkapakkauksia ja en ole vielä löytänyt mistään minikokoista kuivashampoota. Näin ollen tämä Batiste kuivashampoo tuli kuin tilauksesta. Itselleni uusi tuote ja suurin yllättäjä oli Vaseline Aloe Soothe suihkutettava kosteusvoide. Loistava, kevyt tuote rantapäivien jälkeen after sun – tuotteeksi. Otetaan Kreikassa kunnolla testiin. Melkein valmiina matkaan.. Vielä vähän pakkailuja ja sitten kohti aurinkoa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA