Kun helle meitä hellii on lierihattu ja kaftaani aika kaivaa kaapista. Värikäs kaftaani on ollut luottovaate jo vuosia ja sen pariksi hankin tälle kesälle uuden lierihatun. Tällä kertaa kukkakoriste teki vaikutuksen ja tuo muuten pelkistettyyn hattuun kivan piristyksen. Hattu sopii kaftaanin pariksi mitä parhaiten, mutta taipuu myös muihin asuihin helposti. Lieri on ehdoton, kun aurinko porottaa. Silti käytän kavoilla korkeita suojakertoimia suojelemaan herkkää ihoani. Tästä kaftaanista on tullut luottovaate varmasti siksi, että se on juuri sopivan pituinen. Kaupungilla se toimii tunikana kevyiden housujen kanssa ja rannalle sen voi pukea suoraan uikkarin päälle. Helppoa ja huoletonta pukeutumista – kuten kesällä kuuluukin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA