Coruyan liikkeessä vietettiin late night shopping iltaa ja tutustuttiin uusiin korumallistoihin. Isot korut on helppo yhdistää yksinkertaisiin asukokonaisuuksiin. Näissä koruissa on jo valmiiksi näyttävyyttä!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Omat suosikkini Coruyan mallistosta ovat Taina Lähenteen suunnittelemat kaula ja rannekkorut, jotka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Värejä löytyy todella paljon ja koruja voi räätälöidä oman mielen mukaan esimerkiksi yksi tai kaksi osaisiksi. Itse yhdistän massiivisen kaula -ja rannekorun mustaan neulemekkoon, jonka pienet kultaiset yksityiskohdat sopivat korujen kanssa loistavasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taina yhdistää hauskoja Fabba-korua jakkujen ja paitapuseroiden pariksi. Toimisto-look saa heti pirteämmän ilme

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uutuutena hurmasi Spray -kaula/rannekoru, jonka voi kieputtaa useammalla eri tavalla koristamaan ranteeseen tai kaulakoruksi. Ihana, näyttävä ilmestys! Tähän uutuuteen kannattaa tutustua tarkemmin Korkeavuoren myymälässä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA