Ihonhoitoon on hyvä panostaa ympäri vuoden, mutta varsinkin keväällä kannattaa ihoa kuoria ja helliä huolella. Kun iho voi hyvin, myös aurinko päivettää ihon tasaisesti, eikä näpyistä tai ihon hilseilystä tarvitse kärsiä. Oma ihoni on sekaiho, eli osa ihosta on kuivahko ja osa rasvoittuu helpommin. Jokaiselle iholle löytyy sopiva kuorinta, ja kuorinta onkin tärkeä osa ihonhoitorutiineja.

Itse olen jäänyt aivan koukkuun Obey your body -sarjan Purifying gel peel – tuotteeseen, joka kuuluu Mineraux sarjaan. Kevyt geelimäinen koostumus on todella pehmeä, eikä ärsytä ihoa lainkaan. Kun tuotetta hieroo ihoon ei edes tiedä kuorivansa ihoa, mutta hetken päästä tulokset alkavat näkyä. Ihon pinnalle nousee likaa ja kuollutta ihosolukkoa ja tulokset näkee heti. Verrattuna muihin kuorinta-aineisiin on tuote todella hintansa väärtti. Kuorinnan jälkeen iho on todella kuulas ja kirkas. Tuotteeseen jää koukkuun heti ensimmäisestä kokeilukerrasta! Kun aloin käyttää tuotetta, ei ihoon enää ilmestynyt finnejä tai epäpuhtauksia, vaikka muutamaan palaan suklaatakin sorruin. Kevyeen pumppupulloon pakattu tuote on loistava myös reissussa.

Tuotteeseen pääsee tutustumaan lisää linkin kautta: www.obeyyourbody.com

Obey

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reissulta mukaan tarttui Konjac-kasvin juuresta tehty sieni, jota käytetään etenkin aasian maissa ihon puhdistukseen ja hoitoon. Koska sientä on on hehkutettu useissa muotilehdessä, halusin itsekkin kokeille millainen kokemus kasvojen puhdistus Konjac-sienellä on. Alussa sieni on kivikova, mutta lämpimässä vedessä sieni muuttuu todella pehmeäksi. Sieni ei kuori ihoa vahvasti, kuten ensin luulin, vaan puhdistaa ihoa pehmeästi. Ihon pintaan ei nouse tuotteen käytön seurauksena likaa tai kuollutta ihosolukkoa, mutta se selvästi vilkastuttaa ihon verenkiertoa ja iho on käytön jälkeen kuulaampi. Sieni sisältää mm. kuparia, natriumia, sinkkiä, magnesiumia ja fosforia, joten aika tehopakkaus on kyseessä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Erilaiset kasvoille tarkoitetut hoitoöljyt ovat loistava tapa pitää iho kuulaana ja niihin olen itse aivan koukussa. Öljyt ovat jatkuvasti käytössä varsinkin talvella, jolloin iho joutuu kovemmalle koetukselle, mutta keväisin ja kesäisin iholle on hyvä antaa öljyhoitoa kuuriluontoisesti. Tykkään kokeille eri tuotteita ja matkalta tarttuukin yleensä mukaan jokin uusi kasvoöljy. Kreikasta mukaan tarttui Tzimas cosmeticsin tuotteita ja varsinkin vartalovoide ja kasvoöljyt ovat todella loistavia tuotteita. Vartalovoide on pakattu pumppupulloon, josta pidän erityisesti. Tuotetta on helppo käyttää ja likaa ei pääse käytössä pakkaukseen. Voide on koostumukseltaan erittäin kevyt ja sisältää mm. valkoista teetä ja aloeveraa. Voide sopii loistavasti kesälle perusvoiteeksi ja myös after sun – voiteeksi.  Öljyt on pakattu näppärästi ampulleihin, jolloin ne kulkee kivasti mukana myös reissussa. Öljyn voi laittaa puhtaalle iholle ennen nukkumaan menoa tai jos iho on kovin kuiva, voi öljyn jättää myös meikin alle. Tällöin öljyn on hyvä antaa imeytyä rauhassa ennen meikin tekemistä. Jos iho kiiltää liikaa, sipaise iholle kevyttä mineraalipuuteria tai käytä meikkivoiteena puutermaista mineraalimeikkivoidetta. Tuotteisiin voi tutustua tarkemmin netin kautta: www.tzimas-cosmetics.gr

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun iho on hyvin puhdistettu, voi sille suihkauttaa myös hieman kasvovettä, joka raikastaa ihanasti. Kasvovettä käytän myös aamuisin ”herrättämään” kasvot ennen meikkiä. Itse pidän erityisesti Herbalifen Skin-tuotesarjan kasvovedestä. Pullo on 50 ml, joten se on näppärä sekä kotona, että matkoilla ja suutin osa on suunniteltu hyvin jolloin tuote tulee pullosta aivan ohuena sumuna kasvoille kastelematta niitä liikaa. Tästä syystä tuotetta voi suihkutella kasvoille myös pitkin päivää. Varsinkin kuumana kesäpäivänä tuote kulkee mukana laukussa ja raikastaa kasvot pitkin päivää. Tuotteen tuoksu on raikkaan yrttinen. Skin-tuotesarjan tuotteisiin pääsee tutustumaan erikseen sovittavissa esittelyissä. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää ja testaamaan tuotteita – ota yhteyttä: stylebyoutivirenius@gmail.com. Voimme järjesteää vaikka kotikutsut, joissa pääset testaamaan tuotteita ystäviesi kanssa ja saat ihonhoito -ja pukeutumisvinkkejä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihoa ei kannata pestä vedellä liikaa, jottei se kuivu. Ihon voi puhdistaa kätevästi puhdistusvedellä, joka puhdistaa ja raikastaa kasvot helposti. Itse käytän mm. Garnierin puhdistusvettä, joka poistaa hyvin myös kevyen meikin. Tuote soveltuu käytettäväksi joka päivä ja varsinkin talvella tuote on hyvä apu ihonhoidossa, koska se ei kuivata ihoa lainkaan. Kostuta vedellä puhdistuslappu tai sieni ja pyyhkäise kasvot kauttaaltaan. Lopuksi iholle voi levittää sopivan voiteen tai öljyn. Älä jätä ihoa ilman kosteutusta koskaan, vaan hoida sitä sopivalla – kuhunkin vuodenaikaan soveltuvalla tuotteella. Näin vältyt iho-ogelmilta, iho pysyy kuulaana ja kiinteänä, sekä ehkäiset ihon ikääntymisestä johtuvia ryppyjä ja uurteita. Ihon puhdistus ja kosteutus on avainasemassa, kun ihon halutaan voivan hyvin ja näyttävän kauniilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA