Korkeavuoren kadulta löytyvä korumerkki Coruya tarjoaa näyttäviä  ja persoonallisia korumallistoja. Pikkujouluissa esiteltiin uusia mallistoja ja vaihdettiin kuulumisia.

 

 

Taina Lahenne, joka omistaa liikkeen aviomiehensä kanssa suunnittelee itse yhtä korumallistoista. Muut mallistot tulevat ympäri maailmaa eri suunnittelijoilta. Osa mallistoista on tehty kierrätysmateriaaleista. Mallistoja yhdistää se, että kaikki korut ovat hyvin persoonallisia ja näyttäviä. Malliston korut sopivatkin hyvin rohkealle pukeutujalle. Koruilla saa näyttävyyttä asuihin.

 

 

Paikalla oli mielenkiintoisia muodista ja pukeutumisesta kiinnostuneita vieraita. Yksi heistä on pitkän linjan muotivaikuttaja – tyylikäs Ilona Pelli. Ilona on suunnitellut juhla-asuja mm. Tarja Haloselle.

Ilona oli yhdistänyt omaan asuunsa kiinnostavasti Coruyan kierrätys kankaasta valmistetun korun.

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

Ilonan päällä oleva luomus on suunnittelija omaa käsialaa ja erittäin monikäyttöinen muunneltavuutensa vuoksi. Asusta saa hetkessä eri näköisen, vain pukemalla sen eri tavalla. Asusta saa lämpimämmän talviversion, sekä silkkisen kesäversion. Upeaa muunneltavuutta! Lisää Ilona Pellin töihin ja luomuksiin pääset tutustumaan osoitteessa: http://www.ilonapelli.com.

Juhlahumussa viihtynyt Taru Leppänen oli yhdistänyt hauskasti Woven Rope-malliston rannekorun omaan tyyliinsä.

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

Myöhemmin lisää koruista ja siitä, kuinka isoja koruja voi yhdistellä eri tyylisten asujen kanssa.

Tutustu Coruya -mallistoihin osoitteessa Korkeavuorenkatu 5, Helsinki tai osoitteessa: http://www.coruya.com.

Kuvat: Style by Outi