Avainsanat

, , ,

Aina ei tarvitse mennä kauas päästäkseen lomatunnelmaan. Varsinkaan nyt, kun matkustamaan ei pääse lainkaan, täytyy todella käyttää mielikuvitusta päästäkseen lomafiilikseen. Lähdimme viettämään iltaa tyylikkäällä ystäväporukalla vielä kun ehdimme, ennen Korona epidemian etenemistä.  Tällä mahtavalla porukalla pääsemme tapaamaan liian harvoin ja oli ihanaa viettää aikaa yhdessä. Tästä dinneristä tulikin aika merkityksellinen, koska se jäi viimeiseksi illalliseksi ravintolassa – tiedä kuinka pitkäksi aikaa. Korona onkin laittanut ajatukset uuteen perspektiiviin ja asiat, jotka olivat aikaisemmin täysin itsestään selviä, ovatkin nyt täysin tavoittamattomissa. Tilanne on epätietoisuuden takia todella hankala ja monen elämää se on muuttanut täysin. Toivotaan, että tilanne palaa entiselleen ja kaikki pääsevät normaaliin elämään kiinni mahdollisimman nopeasti. Kun näin tapahtuu suuntaan ehdottomasti taas tähän yhteen suosikki ravintoloistani Helsingissä. Vaikka rajat pysyisivät kiinni kauemminkin, pääsee Holiday:ssä vähän lähemmäksi lomatunnelmaa.

Holiday on omaperäinen, tyylikäs ja ruoka on loistavaa. Puitteet ovat jotenkin, kuin ripaus pieniä paloja eri lomakohteista. Ruokalistalta löytyy hyviä vaihtoehtoja varsinkin merenelävien ystäville. Itse innostuin maistamaan tonnikalaa, joka suorastaan suli suuhun. Myös ostereita kannattaa kokeilla. Ne ovat korkealaatuisia, suoraan Ranskan maalta – bon appétit! Tällä hetkellä ravintola on Korona viruksen johdosta suljettu, mutta käykää ihastumassa, kun he taas avaavat ovensa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_20200313_191257

IMG_20200313_181448

IMG_20200313_194451

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asukuvat: Jenna Andelin/ kuvakäsittely: Style by Outi / Ruokakuvat Outi & kuvakäsittely / Paita: Reserved