Suosikki juhlaani Jouluun on valmistauduttu jo marraskuulta asti. Koti on koristeltu, joululahjoja on paketoitu ja pikkujouluja juhlittu. Joulukuun alku alkoi ihanasti pakkasella ja lumisateella, joten joulufiilis on ollut todella korkealla. Odotimme kovasti jo pulkkailuja, mutta valitettavasti lunta ei riittänyt kovin pitkälle. Olemme kuitenkin ulkoilleet ahkerasti ja jouluvalot, sekä joululaulut piristävät mukavasti pimeinäkin päivinä.

Tänä vuonna emme suuntaa joulun viettoon etelään, vaan vanhempieni luokse maalle, jossa lumitilanne näyttäisi vähän positiivisemmalta. Tiedossa on perinteisiä jouluruokia, perheen kanssa yhdessä oloa, joulusauna ja tietysti joulupukin vierailua odotetaan innolla! Zoen kanssa jouluun valmistautuminen on ollut ihanaa, kun pieni on niin innoissaan. Kotia on koristeltu yhdessä, leivottu, vierailtu joulumarkkinoilla ja kirjoitettu kirjettä pukille. Jouluun on tullut uutta, erilaista näkemystä nyt lapsen kanssa touhuillessa.

Joka vuosi ostamme aina muutaman uuden joulukoristeen. Tänä vuonna hankimme jouluköynnökseen lisää palloja ja tähden. Zoe sai myös huoneeseensa oman kuusen – vaaleanpunaisen tietysti!

Ihanaa, rauhallista ja rakkauden täyteistä joulua kaikille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: Outi