Avainsanat

, ,

Vettä onkin saatu tälle syksylle riittämiin ja sateenvarjolle on ollut käyttöä. Onneksi hetken saimme kuitenkin nauttia ihanasta syysruskasta, ennen kuin on aika suunnata katse kohti talvea ja joulun odotusta. Olen yrittänyt parhaani mukaan nauttia ulkoilusta, aina kun mahdollista. Se onkin ollut yksi syksyn suosikki aktiviteeteistä, ja erittäin tärkeä arjen voimavara. Edes sade ei ole lannistanut ulkoilun intoa. Itse asiassa juoksulenkit sateella ovat aivan ihania! Hyvä ulkoilu fiilis on kuitenkin lopulta asenne ja pukeutumis kysymys!  Syksy on ollut muutoksen aikaa, kun olen aloittanut blogin kirjoittamisen lisäksi osa-aika työn muodin parissa. Välillä onkin ollut haastetta yhdistää perhe, työt, oma aika ja ystävät, mutta toisaalta on ollut ihana saada taas uutta haastetta elämään.

Ystävät ja perhe ovat myös erittäin tärkeä voimavara pimenevinä iltoina. Vaikka arkena perhe meneekin aina edelle, yritän pahaani mukaan sopia kalenteriin mukavia hetkiä ystävien kanssa. Nämä asukuvat syntyivät yhtenä tallaisena syysiltana, kun suuntasimme ystäväni  kanssa taidenäyttelyn avajaisiin ja pistäydyimme drinksuilla upean St. George hotellin Wintergardenissa. Paikka onkin loistava valinta juuri cocktailin ystäville, sillä cocktail-menu on valittu suomen parhaimmaksi. Oma cocktail-suositukseni on Pekka Jylhän taideteoksesta inspiraationsa saanut linnun muotoisesta lasista tarjoiltava Learning to fail-cocktail. Muutaman tällaisen jälkeen, elämän pienet epäonnistumisetkin tutuvat paljon kevyemmiltä! Wintergarden ja koko hotelli on täynnä upeita yksityiskohtia ja suomalaista designia. Kannattaa käydä ihastumassa.

Seuraavaksi päästäänkin odottamaan vuoden ehdotonta suosikki juhlaa eli joulua! Meillä jouluvalmistelut on jo täydessä vauhdissa ja se jos mikä tuo piristystä pimeään marraskuuhun!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Asukuvat: Jenna Andeln, muut; Style by Outi