Avainsanat

, , , , , ,

Loma Lefkaksella ja etsit loistavaa majoitusta? Tässä yksi suosikeistani saarella.

Loistava majoitusvaihtoehto on Nidrissä sijaitseva Ionian Blue – lomakeidas. Luksushotelli tarjoaa bungalow-tyylistä majoitusta. Hotellista löytyy iso uima-allas, sekä uimakansi, josta pääsee pulahtamaan myös mereen. Helpotusta hotellin alueella liikkumiseen tuo hissi, joka kuljettaa majoituksen ja uima-altaan välillä.  Hotellilta löytyy myös leikkipaikka, sekä lapsille on päivittäin ohjattua toimintaa. Erillinen lastenallas kuitenkin puuttuu, joten hotelli sopii parhaiten uimataitoisille 5+ vuotiaille lapsille. Hotellista löytyy ravintola, baari, kuntosali, sekä kauneushoitola. Hotelli tarjoaa kaiken mitä helppoon lomaan ja täydelliseen rentoutumiseen tarvitaan. Hotellin alueelta ei halutessaan tarvitse poistua lainkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oma suosikkipaikkani hotellissa on meren päälle rakennettu iso uimakansi, josta pääsee pulahtamaan mereen. Puiden katveesta voi etsiä itselleen oman rauhallisen kulmauksen ja nauttia eksoottisesta näköalasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teksti ja kuvat: Outi Virenius-Krallis