Avainsanat

, , ,

Kesällä maistuu herkut ja varsinkin jäätelöä on saatava! Kun on aika herkutella, syntyy näyttävä jälkiruoka helposti. Minut tuntevat tietävätkin, että vietän aikaa mieluiten vieraiden kanssa rupatellen, enkä niinkään keittiössä hikoillen. Näin ollen suosin myös jälkiruuissa nopeita, näppäriä herkkuja. Tähän jälkiruokaan ainekset löytyvät helposti pakkasesta. Kaupan pakastehyllystä löytyy valmiita macarons herkkuja, jotka otetaan sulamaan jääkaappiin noin 45 minuutiksi. Sen jälkeen niiden annetaan olla huoneenlämmössä noin 20 minuuttia ennen tarjoilua. Kannattaa hankkia jäätelökauha, jolla jäätelöpalloista saa kauniin muotoisia. Tarjoiluun voi käyttää näyttäviä, kuten tässä tapauksessa martini -laseja. Värikkäät strösselit, sekä macaronit koristeiksi ja näyttävät, kesäiset jälkkärit ovat valmiit. Bon appétit!

Zoe on syönyt ensimmäiset jäätelönsä tänä kesänä ja ilme kertoo kaiken! Jäätelö ja kesä – se on parasta! Zoe rakastaa kuvattavana olemista ja hänestä onkin kuoriutunut oikea pikku mannekiini. Seuraavaksi herkuttelut jatkuvatkin Kreikassa, jossa on tiedossa aurinkoa, ranta elämää ja tietysti niitä Kreikkalaisia herkkuja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: Outi Virenius-Krallis