Avainsanat

, , ,

Kesän juhlakausi on parhaimmillaan ja on aika laittaa kynnet kuosiin. Pienen tauon jälkeen olen ihastunut kynsissä  taas ranskalaiseen manikyyriin. Klassikko lakkaus antaa tyylille hienostuneen loppusilauksen ja se sopii joka asuun ja tilanteeseen.  Siksi se itse asiassa kehitettiinkin jo lähes 50 vuotta sitten. Hollywood näyttelijöiden kynsien lakkauksen piti sopia muuhun asukokonaisuuteen, mutta lakkausten tekemiseen meni liikaa aikaa, kun siirryttiin seuraavaan kohtaukseen. Näin kehitettiin the naturel look, josta myöhemmin alettiin käyttää nimitystä ranskalainen manikyyri. Nimitys tulee siitä, että se antaa kantajastaan tyylikkään ranskattaren mielikuvan. Ranskalaisessa lakkauksessa kynnen pää lakataan valkoisella lakalla ja tämän jälkeen koko kynsi viimeistellään vaalealla pastillisävyllä. 

Ranskalainen manikyyri sopii mihin tahansa asuun, mutta erittäin herkullinen se on mielestäni juuri pastillisävyjen seurana. Jos perinteinen ranskalainen lakkaus kyllästyttää, voi kynnen pään lakata myös muulla kuin valkoisella. Raikas punainen, tai kesän trendikkäät pastillit antavat kynsille sähäkkään ilmeen.

Tällä hetkellä omat suosikit onnistuneeseen ranskalaiseen manikyyriin ovat Seventeen collectionin French manicure tipcolor sävy 32, pastillilakka 04, sekä viimeistelyyn Maybeline super stay top coat 3D. Seventeen collection lakkoja ostan yleensä matkoilta, mutta niitä saa myös tilattua netin kautta ainakin Gallerie de Beauté nettikaupasta.

Kesän juhliin juomasuosituksena toimii loistavasti uusi löytö Astoria Fashion Victim rosé. Juuri sopivan makea rosé toimii hyvin alkumaljana ja upean pakkauksen ansiosta se on myös loistava lahjaidea kaikille tyylikkäille rosén ystäville. Ihanaa juhlan täyteistä heinäkuuta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaulakoru ja helmirannekkorut saatu brändiltä House of Elliot. Tutustu laadukkaisiin koruihin osoitteessa; http://www.houseofelliot.fi

Fiiliskuvat: Anna Maximova, kynsilakat; Style by Outi Virenius