Avainsanat

, , ,

Viimeisenä punainen jakku saa parikseen harmaan. Harmaan eri sävyt toimivat punaisen kanssa loistavasti. Yhdistele rohkeasti myös printtejä ja eri tekstuureja. Tässä yksi lempi asuistani. Kesällä käytän jakkua paljon takin tapaan. Suomessa varsinkin illat ovat usein viileät ja jakku sopii hyvin niin toimistoon, kuin iltamenoihinkin. Jakun alle sujahtaa hyvin vielä ohut neule. Jo usean vuoden ajan yksi suosikki asusteistani on ollut villainen poncho. Se on loistava kaveri jakun pariksi viileinä kesäiltoina. Tyylikkäintä on pukeutua aina tilanteeseen sopivalla tavalla. Mikään ei pilaa tunnelmaa niin hyvin, kuin kylmässä värjöttely. Eikä kesämekossa jäätyvä juhlia ole mitenkään tyylikäs ilmestys, olipa asu kuinka näyttävä tahansa.  Mutta onneksi nyt aurinkoa ja lämpöä piisaa siinä määrin, että ainakin päivällä ponchon voi jättää kaappiin – ainakin toistaiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: Ulla Alakangas