Avainsanat

, , ,

Tulossa tärkeä tilaisuus, etkä halua jäädä seinäruusuksi? Haluatko näyttää itsevarmalta ja energiseltä? Jotain raikasta ja kesäistä? Valitse kirkas punainen ja ongelmat ovat ratkaistu! Punainen jakku on yksi varma valinta vaatekaappiin. Sillä viimeistelet tyylikkään asukokonaisuuden ja se sopii moneen eri asuun. Seuraavissa kolmessa postauksessa stailaan punaisen jakun ja punaisen laukun kolmeen eri tyyliseen asukokonaisuuteen.

Oma suosikkini on punaisen ja vaalean beigen yhdistelmä. Punainen raikastaa muuten vaalean asukokonaisuuden ja tekee siitä heti mielenkiintoisemman. Pitsi tuo asuun juhlavuutta. Samalla asukokonaisuudella voi mennä myös toimistoon, vaihtamalla pitsipaidan tilalle kauluspaidan tai siistin t-paidan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvauspaikkana toimi upea hotelli Mediterranean Palace hotel, joka sijaitsee Thessalonikin sydämessä. Majoituimme siellä nyt ensimmäistä kertaa pääsiäislomallamme ja olimme todella tyytyväisiä. Hotelli on täynnä ihania yksityiskohtia ja huokui vanhaa kreikkalaista tunnelmaa. Se on yksi tyylikkäimmistä hotelleista joissa olemme Kreikassa majoittuneet. Palvelu oli todella ystävällistä ja huoneet hyvän kokoisia. 

Tänä vuonna kävimme pitkästä aikaa Kreikassa pääsiäisenä ja saimme lomasta todella paljon irti. Kevät on hyvä aika matkustaa Kreikkaan, jos haluaa aktiivilomalle. Luonto on vehreää, eikä lämpötilat ole vielä liian korkealla. Vaikka lämpötilat olivat 20-25 asteen välillä, ei uiminen vielä houkuttele. Sen sijaan ilmat ovat juuri täydelliset monipuoliseen urheiluun. Aloitin tenniksen uudelleen kahden vuoden tauon jälkeen ja jäin lajiin taas todella koukkuun. Lenkkeilimme paljon ja vietimme aikaa leikkipuistoissa, sekä kahviloissa koko perheen voimin. Taidamme suunnata Kreikkaan jatkossakin useammin juuri keväällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helmikaulakoru, sekä rannekorut saatu brändiltä House Of Elliot.