Hotel Le 123 Elysées – Astotel on todellinen löytö Pariisin sydämessä. Sijainti on loistava – muutaman minuutin kävelymatkan päässä on pääkatu Champs-Élysées sekä Saint-Philippe du Roule metropysäkki. Hotelli on täydellinen yhdistelmä modernia, sekä perinteistä ranskalaista tyyliä. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aamupala on runsas. Ranskassa hotelli saattaa mainita aamupalan kuuluvan hintaan, mutta aamupalaksi lasketaan myös pelkkä leipä ja kahvi, joten kannattaa aina selvittää millainen aamupala on kyseessä. Itselleni on tärkeää, että päivä alkaa runsaalla aamupalalla, ja sitä tämän hotellin aamupala todella on. Aamupalalta löytyi runsaasti paikallisia juustoja, lohta, sekä tietysti croisantit ja muut makeat herkut. Myös erikoiskahvit kuuluvat hintaan. Hotelliketjun erikoisuutena on veloitukseton iltapäiväkahvi, johon kuuluu myös makeita herkkuja. Hotellin asiakkaana voi käydä nauttimassa iltapäiväkahvin missä tahansa ketjun hotellissa.

Ihana henkilökunta järjesti syntymäpäivänäni makean yllätyksen! Aamupalan jälkeen he tulivat Macaron-kakun ja shamppanjan kera laulaen juhlistamaan syntymäpäivääni. Kuinka herttaista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huoneeksi valitsimme superior-huoneen. Se kannatti, sillä huone oli avara, kauniisti sisustettu, sekä täynnä valoa! Huone oli täynnä ihania yksityiskohtia. Huoneen seinillä oli muotiaiheisia tauluja, sekä huoneessa oli upea korukirja, jota selailemalla pääsi siirtymään Pariisin inspiroivaan maailmaan.  Tyyli oli aivan täydellinen omaan makuuni! Reissaamisen jälkeen olikin ihana heittäytyä sängylle rentoutumaan, ennen illan seikkailuja. Nukkumismukavuus oli saanut paljon kiitosta arvosteluissa, ja sänkyihin oli kyllä panostettu. Unet maistuivat erityisen makoisasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotelli on itselleni tärkeä osa onnistunutta matkaa ja Hotel Le 123 Elysées Astotel todella teki lomastani Pariisissa täydellisen. Voin suositella tätä majoitusta täydestä sydämestäni. Hotelli on täydellinen hyvää asiakaspalvelua arvostavalle ja kauniita yksityiskohtia rakastavalle. Bon voyage!