Avainsanat

, ,

Keväinen Pariisi oli taas niin ihana! Kaupungin syke vie mukanaan ja inspiroi kaikkia aisteja. Pariisi on niitä kaupunkeja, joihin en kyllästy koskaan ja löydän sieltä aina jotain uutta ja ihanaa! Tällä kertaa juhlistimme naistenpäivää, syntymäpäivääni, ystävän uutta työpaikkaa, sekä tietysti kevättä! Juhlan aihetta riitti siis tälle viikonloppumatkalle.

Yksi parhaista huveista Pariisissa on ihastella persoonallisesti pukeutuvia kaupunkilaisia ja imeä itseensä tyyliinspiraatiota. Kierrän yleensä myös kiinnostavimpien muotitalojen liikkeitä ja ihastellen upeita esillepanoja. Tänä keväänä olen erityisen innostunut keltaisesta. Keltainen on värinä hyvin energisoiva, mutta viime vuosina  se on jäänyt vähemmälle käytölle. Tänä keväänä keltainen tulee muotiin kaikissa sävyissään. Mieleeni tulikin heti yksi ihana kotelomekko, joka täytyy ottaa tänä kesänä käyttöön. Lämpimiä ilmoja odotellessa neuleet ja jakut käyvät paremmin kevään vaihtelevaan ilmastoon. Kevään voimavärinä olkoonkin keltainen.

Monet brändit ovat ottaneet keltaisen mallistoonsa tänä keväänä. Varsinkin Chanel on yhdistellyt onnistuneesti runsaasti keltaista mallistossaan. Valinnanvaraa on niille, jotka haluavat pukeutua päästä varpaisiin kirkuvan keltaiseen, tai yhdistää väriä vähän maltillisemmin pukeutumisessaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Guccilta löytyi erityisen herkullisia kukkaprinttejä, joissa myös vilahteli keltaisen eri sävyt. Erityisesti ihastuin värikkäisiin pantoihin ja huiveihin. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ehdin napata myös muutamia katumuotikuvia ja yksi väripilkku katukuvassa oli tämä shoppaileva turisti, jonka tuulessa hulmuava hame vangitsi katseeni. Keltainen hame teki muuten tummasta asusta mielenkiintoisen. Mustan ja keltaisen yhdistelmä on voimakas, näyttävä kokonaisuus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse pakkasin Pariisiin mukaan monikäyttöisen keltaisen neuleen. Sillä saa kevätpukeutumiseen mukaan myös ne yläosat, jotka ovat vielä muutoin liian ohuita ja vilpoisia käyttää. Keltainen neule raikastaa hetkessä asun kuin asun ja saa ajatukset kohti kesää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA