Avainsanat

, , , ,

 

Ystävänpäivä on yksi suosikki juhlistani ja siitä alkaa kevään odotus. Tänä vuonna ilma oli aurinkoinen ja todella jo tuntui, että kevät on täällä. Sitä ja ystävyyttä on ihana juhlistaa. Meille ei tänä vuonna riittänyt vain ystävänpäivä vaan vietimme kokonaista ystävänviikkoa. Kaiken kiireen keskellä pyrimme siihen, että ennättäisimme nähdä ystäviämme vähän enemmän. Kaikkia ei tietenkään voi ehtiä tavata samalla viikolla, mutta iloksemme ehdimme nähdä monta ystävää. Ystävänpäivänä koristelimme Zoen kanssa kodin ja kokkasin miehelleni yllätys illallisen. Illan pyhitimme perheelle. Viikonloppuna kutsuimme ystäviä meille kylään, vierailimme Zoen ystävän ihanilla ilmapallo aiheisilla synttäreillä, sekä osallistuin pitkäaikaisen ystäväni synttäreille. Juhlissa tapasin samalla myös heitä, joita ei ole ehtinyt nähdä vähään aikaan. Todella ihana ja ystävien täyteinen viikko.

Viikon aikana tuli mietittyä ystävyyttä ja sitä kuinka kiitollinen sitä on, että elämässä on niin erilaisia, ihania ihmisiä, joiden kanssa on hauskaa viettää aikaa yhdessä ja jakaa elämän ylä ja alamäkiä. Vuosien varrella elämääni on valikoitunut niitä ihmisiä, joilla on ympärillään positiivinen energia. Uskon että ihminen voi hyvin vahvasti itse vaikuttaa siihen millaista energiaa se ympärilleen antaa ja sitä se yleensä myös saa takaisin. Olenkin huomannut miten ihanaa on viettää aikaa sellaisten ihmisten kanssa, joilla on elämässään hyvää energiaa. Olen todella kiitollinen, että olen saanut elämääni juuri niitä ihmisiä. Sellaisiin ihmissuhteisiin aion jatkossakin panostaa. Ystävyyttä kannattaa vaalia ja ystäville kannattaa antaa aikaa. Joskus elämä kuitenkin vie ihmisiä erilleen, kun elämäntilanteet muuttuvat. Joidenkin ihmisten kanssa ei välttämättä enää löydä vuosien jälkeen mitään yhteistä. Se on luonnollista ja se vain kannattaa hyväksyä. Näihin ihmissuhteisiin ei kannata jäädä roikkumaan ja käyttää turhaan energiaa. Kannattaa keskittyä niihin ihmisiin, keiden kanssa on hyvä ja helppo olla.

Jokainen ihminen vastaa kuitenkin lopulta siitä millaiseksi elämä muodostuu. Mielestäni ei ole sattumaa, että toisten elämä menee eteenpäin ja hyviä asioita tapahtuu. Toisilla taas ei niinkään. Olisi hyvä joskus pysähtyä miettimään sitä, että kuinka paljon muihin  kohdistettu negatiivinen energia lopulta vaikuttaa ihmiseen itseensä. Se mitä laittaa eteenpäin, tulee aina monin kerroin takaisin. Niinpä, kannattaa keskittyä tekemään hyvää ja jakamaan hyvää energiaa ympärillemme. Näin saamme sitä myös takaisin ja se näkyy elämässämme siinä, kuinka tasapainoisia, onnellisia ja rakastettuja olemme. Tärkeintä elämässä kuitenkin lopulta on rakastaa ja tulla rakastetuksi. Se on mielestäni elämässä todellisen menestyksen mittari. Pitäkää siis huolta niistä ihmisistä, jotka saavat teidät loistamaan ja voimaan hyvin. Ja laittakaa hyvä kiertämään. Näin voimme kaikki paljon paremmin. Ihanaa, rakkauden täyteistä helmikuuta!

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA