Avainsanat

,

Joulu lähestyy ja ilmat viilenevät vauhdilla. On aika kaivaa talven luottoneuleet esille. Perusneuleiden ongelma saattaa olla se, että ne ovat usein aika tylsiä. Neuleesta tekee mielenkiintoisen jokin yksityiskohta, tai sitten neuleeseen saa lisää ilmettä yhdistämällä sen toiseen kevyämpään puseroon. Tässä postauksessa stailaan kolme suosikkineulettani samaan vaaleaan ala-osaan.

Palmikkoneuleelle saa uuden ilmeen yhdistämällä se rusettipaitaan. Kannattaa valita aluspaidan väri lähelle neuleen sävyä, jolloin kokonaisuus on harmoninen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pitsipusero yhdistyy helposti useampaankin neuleeseen ja tuo asuun heti aavistuksen lisää juhlavuutta. Turkisliivit kuuluvat neuleiden lisäksi talvityylini kulmakiviin. Turkisliivit sopivat loistavasti ohuiden neuleiden pariksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ohuen perusneuleen pariksi loistava vaihtoehto on klassinen kauluspaita. Neuleen alle kannattaa valita ohutta kangasta oleva kauluspaita, joka on helmasta hieman pidempi malli. Näin kauluspaita istuu hyvin neuleen alle. Tämä tyyli on täydellinen toimistoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: A/K