Avainsanat

,

 

 

Loma on sujunut ihanissa tunnelmissa, lämmöstä ja auringosta nauttien. Palasimme mökiltä takaisin kaupunkiin ja saimmekin iloisen yllätyksen ystäviemme taholta. He ilmoittivat muuttavansa Dubaihin ja menevänsä lomansa aikana Kreikassa naimisiin. Olimme jo ehtineet naureskella, että loppukesään nyt ei ainakaan häitä ole enää luvassa, mutta niinpä vaan pääsimme yhdet häät juhlistamaan.

Onneksi olin pakannut jotain sopivaa vaatetta myös tällaiseen tilaisuuteen. Kokovalkoinen on inspiroinut minua viime aikoina ja onkin tällä hetkellä erittäin trendikäs ja raikas valinta. Tästä asusta tuli yksi loppukesän suosikki. Housut tuntuvat jo kivalta vaihtoehdolta kesää hallinneiden shortsien ja mekkojen jälkeen. Rennot valkoiset housut ovat vaatekaapin luottovaate. Tämän tyylinen asu sopii hyvin moneen tilaisuuteen. Päivällä yhdistän asuun sandaalit ja iltajuhlintaan asusta saa juhlavamman korkeilla korkkareilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: A/K