Kaksi vuotta on kulunut siitä, kun rakkaani kanssa sanoimme toisillemme tahdon auringon laskiessa Ólympos vuoren taa. Vieläkin hymy nousee huulille, kun ajatukset seikkailevat tuohon päivään. Kaksi vuotta on mennyt nopeasti ja niin paljon on ehtinyt tapahtua tuona aikana. Tuntuu kuin olisimme olleet naimisissa jo paljon kauemmin. Vuosiin mahtuu asunnos osto, tyttären syntymä ja monta mieleenpainuvaa seikkailua.

Juhlistimme merkkipäiväämme Kreikan Thessalonikissa, Nikopolis hotellissa. Nikopolis hotelli on yksi suosikki hotelleistamme Thessalonikissa, koska se tarjoaa hyvät puitteet rentoutumiseen, sekä paljon aktiviteettejä, kuten spa, tennis, kuntosali, sekä Thessalonikin isoimman uima-allasalueen. Hotelli sijaitsee myös lähellä lentokenttää, sekä isovanhempien asuntoa, joten se on käytännöllinen majoittumispaikka myös tästä syystä.

Haluamme aika ajoin ottaa aikaa ihan vaan toisillemme ja häiden vuosipäivä onkin hyvä syy kehittää jotain spesiaalia ohjelmaa. Viimeiset viikot ovatkin olleet niin hektiset, että halusimme vain rentoutua ja nauttia toistemme seurasta.

Asuksi juhlaan valitsin printtimekon, jossa vilahtaa myös tulevan syksyn trendikkäin kuosi, eli leopardikuosi. Rohkeimmat pukeutuvat leopardiin päästä varpaisiin, tai yhdellä asusteella voi piristää muuten pelkistettyä asua. Koska olen tällä hetkellä hyvin ihastunut tähän mekkoon, en ajatellut jättää sitä kaappiin odottelemaan tulevaa kesää, vaan stailata sen sopimaan myös syksyn menoihin. Mustilla legginseillä, saappailla ja jakulla asusta tulee sopiva myös syksyyn.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: A/K