Avainsanat

, , ,

Tässä vähän lisää pilkkuja, kun vauhtiin päästiin! Tämä rantatyyli on ehdottomasti yksi suosikeistani. Tähänkin asuun saa helposti lisää näyttävyyttä lisäämällä koruja tai vyön. Tämän tyyliset tunikat ovat todella monikäyttöisiä. Lisää legginssit, sekä jakku ja asusta tulee hetkessä kaupungille sopiva. Tätä tunikaa käytin paljon myös odotusaikana, kun masu ei enää mahtunut suurinpaan osaan vaatteista. Todellinen monitoimivaate siis.

Tyylin viimeistelen kesän suosikeillani Mavalan koralliin taittuvalla punaisella sävy Milky 626, sekä ihanalla Loréal Paris huulipunan ja huulikiillon yhdistelmällä, joka on juuri sopivan kevyt piristämään rantapäivää. Sävy 245.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kuvat: A/K  O/V