Avainsanat

, ,

Tämä kesä on todella antanut meille mahdollisuuden nauttia rantapäivistä. Koko perhe rakastaa polskimista ja varsinkin reissussa tulee uitua lähes joka päivä. Tänä kesänä vietämme peräti kuusi viikkoa reissaten, joten otamme kyllä uimisesta kaikki ilon irti. Lomalla rakastan aikaisia aamuja, kun ilma on vielä raikas. Päivä on ihana aloittaa juoksulenkillä, jonka jälkeen pulahdus mereen herättää jokaisen solun ja hellii sielua. Lomaresortissamme ranta oli juoksemiselle liian kapea, mutta kuntosalilta sai onneksi hien pintaan ja sitten uimaan. Aamuisin rannalla oli ihanan rauhallista ja seurana vain muutama ihminen. Uinnin jälkeen olo oli euforinen ja edessä aukeavaa ulappaa olisi voinut tuijotella vaikka kuinka kauan. Nämä hetket olivat sitä täydellistä omaa aikaa.

Koko kesä on ollut ihanaa värien ilotulitusta pukeutumisessa, mutta rantatyylissä jo toista kesää inspiroi koko musta uimapuku. Klassikko uikkariin yhdistän toisen klassikon, eli leopardikuosin. Asusta saa stailattua ranta kekkereihin uskottavan, lisäämällä asuun näyttävän vyön ja koruja. Säväyttävä ranta-asu on valmis. Tällä staililla otat haltuun rantsun kuin rantsun ja bileet kuin bileet! Leopardikuosia ei muuten kannata jättää rannalle, vaan se seuraa vahvana myös syksyn muotiin. Hyviä uutisia pilkkujen ystäville siis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kuvat: A/K / O/V