Avainsanat

, , , ,

Koko kesä on hellinnyt meitä todella lämpimillä ilmoilla, ja se jos mikä saa pukeutumisessa toimimaan vähemmän on enemmän periaatteen. Innostuin tänä kesänä erityisesti shortseista ja seuraavissa postauksissa esittelen kolme erilaista ideaa shortsiasuihin.

Shortsit ovat helpot ja mukavat hellepäivän menoon. Varsinkin lapsen kanssa puuhastellessa shortsit ovat helppo valinta. Niissä voi piipahtaa vaikka leikkipuistoon, ja taaperon perässä juoksentelu käy huomattavasti sujuvammin, kuin hameessa.

Ihastuin kuviollisiin shortseihin, jotka yhdistän yksivärisen yläosan kanssa. Näiden shortsejen etuna on helppo yhdisteltävyys. Yläosaksi käy valkoisen lisäksi, niin vaaleanpunainen, musta, kuin ruskeakin. Helmet tuovat asuun hiukan klassisuutta ja lisää tyyliä.

Zoe viihtyi omassa pinkissä shortsiasussaan, sekä kameran edessä niin loistavasti, että yhteispostauksia tullaan näkemään jatkossakin. Zoe viihdyttää mamia välillä omilla pienillä muotinäytöksillä. Jos vaatekaapin ovi jää auki, saattaa edessä pyörähdellä kohta pieni prinsessa niin ylpeänä, mamin mekko hulvattomasti kaulaan kiedottuna. Monet naurut on saatu nauraa pienen esityksille. Selvästi on esiintyminen veressä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: A/K