Avainsanat

, , ,

Kauniit, lakatut kynnet ovat itselleni tärkeä osa huoliteltua ulkonäköä. Olen aina pitänyt kynsien lakkaamisesta ja kauniit kynnet piristää myös mieltä. Jos kynsiään lakkaa, kannattaa kynsilakka pitää vain siihen saakka, kun se todella näyttää hyvältä. Puoliksi kynsistä karisseet lakat eivät ole edukseen – missään ympäristössä. Jos kynsien huolehtimiselle ei jää aikaa, kannattaa niiden lakkaaminen jättää juhlatilaisuuksiin.

Itelläni vaihtelee paljon fiiliksen ja vuodenajan mukaan, mikä väri kynsissä miellyttää. Tänä kesänä olen ihastunut joko nuden sävyihin tai räiskyvään koralliin. Tässä muutama oma suosikkisävyni tähän kesään.

Idun mineraalimeikkisarjan tuotteet ovat kehitetty sopimaan herkkäihoiselle ja ne eivät sisällä turhia lisäaineita, kuten ftalaattia. Kynsilakkojen käyttöä raskausaikana ei suositella jatkuvasti ftalaatin takia.  Ystäväni antoikin tämän ihanan sävyn 3528 lahjaksi raskaus aikana, koska tiesi kuinka tykkään piristää itseäni huolitelluilla kynsillä, ja näin tutustuin tuotesarjaan. Seventeen Supreme ja Studio Seventeen lakkoja tuon ulkomaanmatkoilta, koska ne ovat todella kestäviä. Nude sävy 29 ja punainen 19.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vevayn tuotesarjan nopeasti kuivuva ja pitkäkestoinen lakka oli todella löytö. Se kestää kynsissä lähes viikon ja kuivuu todella nopeasti. Hyvä tuote siis pikkulapsi arkeen. Myös sävy Peach on lähes täydellinen – hiukan oranssiin taittuva koralli. Uusi kosmetiikka tuttavuus löytyi ruokaostoksilla marketissa. Catricen edullinen geelilakkalakka sävy 12 on täydellinen vaalea nuden sävy. Hiukan helmiäistä sisältävä lakka peittää täydellisesti kahden kerroksen jälkeen ja kestää hyvin. Mavalan lakkoja olen käyttänyt jo vuosia. Pienet pakkaukset eivät jää kuivumaan ja hinta on edullinen. Sarjasta löytyy myös todella herkullisia kausisävyjä. Tällä kertaa ihastuin sävyyn Milky 262, joka on kirkas, persikkaan taittuja koralli. Täydellinen rantapäiviin siis!

Viimeistelen lakkauksen aina päällyslakalla, joka pidentää lakkauksen kestoa ja antaa extra kiiltoa. Vaihtelen päällyslakkoja usein ja yksi hyvä vaihtoehto on Essencen geelilakka. Lakka on aika paksu ja tekee kynsiin kauniin pinnan, mutta kuivumista joutuu odottelemaan jonkin aikaa, joten ei paras pikalakkauksiin. Odottelu kuitenkin kannattaa, koska kynnet pysyvät kauniina puolet pidempään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: Style by Outi Virenius