Avainsanat

, , , ,

Näiden asukuvien inspiraationa toimi suosikki paikkamme Kaivopuiston ihana ranta, sekä lähestyvä loma meren äärellä.  Upea merellinen ympäristö rentouttaa todella mielen. Kaivopuistoon tulemme  usein viettämään aikaa yhdessä perheen kanssa.

Tämän asun jujuna on shortsien kanssa saman sävyinen vyö. Alaosan kanssa saman värinen vyö tekee asusta yhteesopivan kokonaisuuden. Vyö tuo tarvittaessa myös asuun lisää ryhtiä.

Nämä ovatkin viimeiset asukuvat, jotka on kuvattu Suomessa. Seuraavat asuinspiraatiot tulevatkin sitten Kreikasta, jonne suuntaamme nauttimaan auringosta ja ranta-elämästä. Luvassa on ainakin Kreikkalaisia häitä, kuumia asupostauksia ja no sitä rantaelämää tietysti! Fiiliksiä matkalta päivittelen aktiivisemmin Insta storyn puolelle. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: A/K