Avainsanat

,

Mieletön, helteinen alkukesä on saanut kaivamaan kaapista kaikki värikkäät vaatteet esille!  Ympärillä värikäs luonto ja kuuma ilma – mikä sen parempaa inspiraatiota kesäpukeutumiselle. Kesällä rakastan kaikenlaisia printtejä, kiekuroita ja kuvioita. Mitä enemmän väriä, sitä parempi. Tämä printtipusero on ollut vaatekaapissani jo useita vuosia, mutta jäänyt viime vuosina käyttämättä. Raskausvuoden muokkaaman vartalon kanssa paita ei istunut ja jäikin odottelemaan uutta tulemista. Tänä kesänä rakastuin puseroon uudelleen! Ja voi mitä muistoja pusero toikaan mieleeni vuosien takaisilta reissuilta ja seikkailuista. Värikkään printtiyläosan yhdistän puhtaan valkoiseen.

Jos kyllästyy johonkin vaatteeseen tai asusteeseen, ei sitä aina kannata laittaa heti kiertoon. Kannattaa valita vaatteita, jotka ovat klassisen tyylikkäitä ja jättää pintamuoti hankinnat vähemmälle. Näin vaatteisiin ei kyllästy niin helposti ja vaatteita on helpompi yhdistellä toisiinsa. Joskus kannattaa käydä läpi vaatekkaappia ja laittaa varastoon vaatteet, joita ei ole käyttänyt yli kolmeen kuukauteen. Voi olla että, myöhemmin vaatteisiin ihastuu uudelleen. Jos näin ei kuitenkaan käy, kannattaa ne silloin laittaa kiertoon. Jokaisen tulee joskus tehtyä huti hankintoja ja ne vievät vain vaatekaapissa tilaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: Kati Kemell