Avainsanat

, ,

Tällä hetkellä kasvojenhoidossa suuri trendi ovat veitsettömät kasvojenkohotukset ja hoidot, jotka kehittyvät koko ajan lisää. Sain kutsun tutustumaan Kluuvissa sijaitsevan Ainolan kauneusklinikan palveluihin, joka on erikoistunut juuri veitsettömiin kasvojenkohotuksiin ja hoitoihin.
Ainolan kauneusklinikka, sekä heidän konseptinsa kasvojenhoitoon oli itselleni
täysin uusi. Kauneusklinikka tarjoaa erilaisia paketoituja kasvohoitoja, joissa kasvohoidot räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. Tavoitteena voi olla ihon kunnosta huolehtiminen, ihon vanhenemisen ennaltaehkäisy tai täysi kasvojenkohotus. Ideana on, että säännölliseen ihonhoitoon ja räätälöityihin kasvohoitoihin sitoudutaan pitkällä tähtäimellä. Hoitojakso sisältää ihoanalyysin ja oman kosmetologin tekemän laitehoidon noin parin kuukauden välein, sekä kotihoitoa varten ammatti ihonhoitotuotteet.  Hoitojakso voi kestää jopa vuoden. Näin tavoitellaan parhaita mahdollisia tuloksia. Kauneusklinikka tarjoaa jopa tulostakuun hoitojaksoilleen.

Pääsin kokeilemaan Mere Professional ammatti ihonhoitotuotteilla tehtävää kasvohoitoa, joka kirkastaa ja syväkosteuttaa ihoa.
Ensin iho kuorittiin meripihkaa sisältävällä kuorinnalla. Kuorinnoissa kannattaa suosia tuotteita, joissa kuoriva ainesosa on pyöreää, eikä rakeista. Tämä on iholle hellävaraisempaa. Sitten ihoa hellittiin kosteuttavalla naamiolla, jonka annettiin vaikuttaa hetki. Tämän jälkeen iholle laitettiin anti-age-seerumi, joka estää ihon kimmoisuuden vähenemisen ja näin ollen ryppyjen syntymisen. Lopuksi iholle levitettiin vielä kevyt yövoide. Iho tuntui syväkosteutetulta ja heti myös napakammalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä hetkellä iholleni on riittänyt hyvin 2-3 kertaa vuodessa tehtävät kasvohoidot ja säännöllinen kotihoito. Terveellinen ruokavalio ja tehokas auringolta suojaaminen ovat pitäneet ihoni hyvässä kunnossa. Jatkossa voisin harkita kuitenkin myös intensiivisempää kasvojenhoitojaksoa. Varsinkin, jos ajan myötä iho alkaa veltostua ja tarvita vähän järeämpiä hoitoja. Ihon oma kollageenin tuotanto päättyy jo noin 30-vuotiaana ja hoidoissa voidaan mm. saada iho tuottamaan lisää kollageenia ja elastaania, jolloin iho säilyy kimmoisana. On hienoa, että veitsettömät hoidot ovat kehittyneet niin valtavasti, että niillä saadaan jo todella hyviä tuloksia. Näin apua iho-ongelmiin ja kasvojen hoitoon saavat myös ne, jotka eivät kirurgisiin toimenpiteisiin halua ryhtyä.