Avainsanat

, , ,

Pitkä talvi todella koettelee ihoa ja iho tarvitsee kaiken mahdollisen hemmottelun. Käyn vähintään muutaman kerran vuodessa kasvohoidossa Kämp Spassa ja tämän lisäksi hoidan ihoa kotona erilaisin kuorinnoin ja naamioin.

Yksi tehokas, mutta hellävarainen kasvohoito syntyy hyvin helposti keittiön perus tarpeista, sekä Beauty Line aprikoosinsiemenöljy voiteesta.

Tarvitset Beuty Line aprikoosinsiemenöljy voiteen lisäksi vain sitruunmehua ja sokeria.

Sekoita ruokalusikallinen sokeria, ruokalusikallinen sitruunamehua ja teelusikallinen voidetta tasaiseksi tahnaksi. Hiero kasvot silmänympärysihoa lukuunottamatta seoksella ja huuhtele huolellisesti pois. Ihosta tulee ihanan kuulas, kirkas ja todella kosteutettu. Aprikoosinsiemenöljy voide imeytyy kasvoihin ja jättää kosteuttavan kalvon iholle. Kuorinnan jälkeen iholle ei tarvitse levittää mitään voidetta. Kuorinta on ihanan energisoiva ja sopii hyvin aamulle ennen päivän haasteita. Kuorintaa voin suositella käytettäväksi noin kerran kuukaudessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuva: Style by O/V