Avainsanat

, , ,

Aurinkoinen päivä ja hohtava hanki houkutteli meidät ulkoilemaan. Suuntasimme suosikki paikkaamme Kaivopuistoon, jossa vietämme mielellämme aikaa perheen kesken ulkoillen ja kahvitellen. Kaivopuisto on jokaisena vuodenaikana ihana paikka rentoutua Helsingin sydämessä. Upea ilma inspiroi ottamaan muutamat asukuvat, vaikka kevät vaatteet jo kovasti houkuttelevatkin. Suomessa kuitenkin on pitkään vielä viileää ja ulkoilusta nauttii eniten silloin, kun vaatteet ja asusteet ovat sääolosuhteisiin nähden oikeat. Oma ulkoilupäivän asuni on käytönnöllinen ja rento, sekä mikä tärkeintä tarpeeksi lämmin. Tummansininen on yksi suosikkiväreistä myös talvella ja siihen sopii hyvin beiden ja ruskean sävyiset asusteet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: AK / Style by O/V