OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pikkuhiljaa alkaa blogi taas päivittyä mammailun rinnalla. Sormet jo syyhyävät päästä kirjoittamaan pitkän tauon jälkeen. Tarkoitus ei ollut ihan näin pitkää taukoa bloggailusta pitää, mutta päätin sitten antautua äitiydelle täysillä ja nauttia siitä mitä uudella ja ihmeellisellä elämänjaksolla on annettavanaan. Varsinkin alussa vauvassa todellakin on kiinni kaiken aikaa ja vähäinen vapaa-aika mitä jäi, sen halusin pyhittää itsestä huolehtimiselle, parisuhteelle ja ystäville. Nyt kun aikaa alkaa jäämään käyttöön välillä vähän enemmän, onkin ihana taas sukeltaa muodin, kauneuden ja matkavinkkejen pariin. Ja mikä sen parempi ajankohta aktivoida blogia olisikaan, kuin aina niin ihana, ihmeellinen ja inspiroiva kevät!

Tällä hetkellä olen inspiroitunut ihanan kevätmuodin lisäksi ihon hellimisestä, joten tulossa on ainakin vinkit helppoon ja nopeaan kasvonaamioon, jonka valmistus onnistuu itse kotona, sekä suosikkituotteet kevät ihon hoitoon ja kosteutukseen. Rakastan kauniita kynsiä ja esittelenkin herkullisimmat kynsilakkasävyt kevääseen. Piipahdamme myös vähän erillaisessa Kreikassa – Kastoriassa, joka on tunnettu turkistuotannostaan. Kesä tuo tullessaan myös paljon reissaamista ja mm. kahdet erilaiset häät Kreikassa ja mehän rakastamme juhlia, joten innolla kohti kesää!

Tervetuloa mukaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA