Avainsanat

, , , ,

 

Näihin asukuviin haastetta alkoi jo tuoda mukavasti pyöristynyt vauvamasu – kuvat kun on otettu vain vähän ennen synnärille lähtöä. Pyöristyvästä masusta kannattaa nauttia, eikä se tietenkään tarkoita, etteikö pukeutumisestakin voisi edelleenkin nauttia tai tarvitsisi verhoutua tylsiin ”mammakaapuihin”. Kukkakuviot ja romanttiikka on taas muotia ja sehän sopii meille vauvelin kanssa oikein mukavasti. Me nimittäin tykätään molemmista!

Tämä vähän poncho-tyylinen kukkapusero tulee olemaan varmasti kesän suosikki. Vauvamasun kanssa se istuu loistavasti, mutta palvelee hyvin myös imetysvaiheen pukeutumisessa. Jos vain mahdollista, aijon liikkua vauvan kanssa mahdollisimman paljon nauttien kesästä. Näin ollen onkin hyvä miettiä vaatehankintojen käytännöllisyyttä pidemmällä tähtäimellä. Kevyt kangas on ihanteellinen kuumassa ja rusetin kun avaa, niin vauva sujahtaa näppärästi paidan alle ruokailemaan, eikä imetysliinoja erikseen tarvita. Todellinen monitoimivaate siis! Tämä malli kannattaakin mammojen laittaa mieleen.

Paitaan yhdistän kapeat housut tai alaosaksi kuumalla ilmalla käy myös kapea suoralinjainen maximittainen hame. Koruilla saa asuun vielä lisää näyttävyyttä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halusin kesäksi uuden vaalean laukun ja päädyin tilavaan Tommy Hilfigerin laukkuun. Laukkuun mahtuu kaikki tarpeellinen ja se sopii todella moneen asuun. Käytännöllisyyden kannalta tärkeä valinta peruste oli myös se, että laukussa tuli mukana pitkä olkahihna, joka vapauttaa tarvittaessa kädet vauvan kanssa puuhastelulle. Olen aina tykännyt tuunata vaatteita ja asusteita esim. vaihtamalla nappeja tai lisäämällä koristeita ja huiveja. Talvella ihastuin tuunaamaan laukkuja söpöillä turkispalleroilla ja kesäisin huiveilla. Ostankin heräteostoina reissuilta kauniita pikkuhuiveja, vaikka en niille juuri sillä hetkellä käyttötarkoitusta keksikkään, koska yleensä myöhemmin ne päätyvät koristamaan täydellisesti jotakin asua tai laukkua. Matkalaukussa ne eivät vie paljoa tilaa ja ainahan kokoelmaan mahtuu yksi pikku huivi lisää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA