Avainsanat

, , ,

Tässä paidassa on paljon samoja lemppari yksityiskohtia, kuin edellisessäkin. Romanttisen ja näyttävämmän tästä paidasta tekee pääntien suuri pitsinen koristelu, joka jatkuu myös paidan taakse. Tämä paita on melkein pakko asustaa helminauhalla, jolloin siitä tulee vielä astetta romanttisempi. Tyyliä inspiroi ihana hotelli Lord Byron, jossa majoituimme Pariisin reissullamme. Aivan Pariisin keskustassa sijaitseva hotelli sopii näyttäviä perin ranskalaisia yksityiskohtia arvostavalle. Aamupala oli loistava ja huone siisti ja erittäin tilava. Molemmille oli jopa omat tilavat vaatekaapit, joka on aina kiva yllätys. Ja yksi parhaista puolista oli tietenkin sijainti muutaman minuutin kävelymatkan päästä Champs-Élyséeltä. Loistava vaihtoehto Pariisiin matkaavalle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA