Avainsanat

, , , ,

Hugo Bossin ja Ellen järjestämässä muoti-illassa esiteltiin kevään ja kesän muodin uusia trendejä. Ellen päätoimittaja Taru Marjamaa kertoi yleisesti kevään trendeistä ja vaatteet muotinäytökseen Hugo Bossin mallistosta stailasi bloggaaja Mette Forssell. Metten klassisen kaunis tyyli miellyttää omaa silmää, ja hänen raikkaita asukuviaan käyn aina silloin tällöin ihastelemassa Ellen sivuilta löytyvästä blogista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keväällä ja kesällä mallistoissa nähdään paljon raitaa ja värejä. Trendikkäimmät housut tällä hetkellä ovat väljälahkeiset housut, joiden sivusaumassa on raita tai useampi. Raitaa nähdään muutenkin, kuin perinteisessä seilorityylissä.  Hugo Bossin mallistossa raitaa ja värejä oli käytetty rohkeasti elävöittämään muuten klassisia mekkomalleja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vahvat perusvärit näkyvät selkeästi, kuten kirkas punainen, keltainen, sininen ja vihreä. Näytöksen omat suosikit olivatkin raikkaat punaisen ja valkoisen yhdistelmät. Varsinkin kesällä vahvojen värejen parina valkoinen toimii loistavasti, jolloin asusta ei tule liian raskas, vaan kokonaisuus säilyy kevyenä ja raikkaana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vahvat printit ja suuret kuviot toimivat rohkealla pukeutujalla, joka haluaa vähän säväyttää. Samaan printtiin pukeudutaan nyt päästä varpaisiin. Omaan makuuni stailattu kokonaisuus on aavistuksen liikaa ja voisinkin yhdistää printti yläosan yksiväriseen alaosaan, tai housut yksiväriseen puseroon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos värit ja kuviot tuntuvat olevan liikaa, voi aina turvautua mustavalkoiseen yhdistelmään, joka on aina tyylikäs ja ajaton. Nahkahame ja kevyt pusero toimivat loistavasti yhdessä ja ympäri vuoden. Hame tuo asuun jämäkkyyttä ja pusero keveyttä. Itse yhdistäisin kesäksi asuun vielä kirkkaan punaiset kynnet ja huulipunan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA