Avainsanat

, ,

Ihania visuaalisia kokonaisuuksia ja kukkataidetta tarjoaa Julian Paris kukkaputiikki, jossa täytyy aina ohimennen käydä kurkistamassa mitä ihanaa siellä on keksitty. Esillepano vaihtelee vuodenaikojen ja juhlapyhien mukaan, ja varmasti jokainen visualisti saa uusia ideoita ja inspiraatiota mukaansa. Mukaan saattaa lähteä myös jokin ihanista kukka-asetelmista, vaikka hotellihuonetta piristämään. Itse olen aina pitänyt esillepanoista, joissa on käytetty kukkia ja kasveja. Tällä kertaa ne oli yhditetty vanhoihin huonekaluihin ja esineisiin.

Kukkaputiikille on myönnetty MOF arvonimi, joka tulee sanoista Meilleur Ouvrier de France. Arvonimi myönnetään alansa parhaille käsityölaisammattilaisille, jotka ovat menestyneet nimeä kantavassa kilpailussa. Kilpailun juuret kantavat jo vuoteen 1924 järjestetystä National Exhibition Labour – tapahtumasta, jossa haluttiin mm. nostaa esille käsityöläisammattilaisia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA