Avainsanat

, ,

Jouluna on mukava muistaa rakkaita pikku lahjalla. Onko lahjaidea vielä hukassa? Olen koonnut omat suosikkini pukinkonttiin. Nämä tuotteet on testattu käytössä ja osa on jo klassikoita.

Vartalonhoitotuotteet ovat aina hyvä idea ja harva selviää pitkää talvea ilman ihon hemmottelua ja kosteutusta. Kokeilen paljon eri tuotteita vartalolle ja yksi suosikeistani on ihanan ylellinen Aroma Artesanales De Antigua ihonhoitosarja. Voiteet ovat erittäin täyteläisiä ja varsinkin talvella ne pitävät kuivan ihon hyvin kosteutettuna. Voide imeytyy nopeasti, vaikka onkin hyvin täyteläinen. Tuoksu on tuotteessa voimakas ja rasvaushetki on kokonaisvaltainen nautinto. Reissaajalle 130 ml kosteusvoide on juuri sopivan kokoinen useammankin viikon reissuun ja sopii koko vartalon lisäksi myös kasvoille. Lahjapakkaus sisältää kosteusvoiteen, käsivoiteen ja suihkusaippuan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pitääkö kultasi voimakkaista tuoksuista? Sitten hänelle täydellinen tuoksu saattaa olla Burberryn klassikko tuoksu Brit. Tämä tuoksu on kuulunut jo vuosia talvikauden suosikkeihin, sen täyteläisyyden ja voimakkaan vanilijaisen aromin vuoksi. Tuoksu tuo mieleen paljon talvisia muistoja, enkä voisi kuvitella viettäväni varsinkaan joulua ilman tätä tuoksua.

Jos Burberry  Brit on tuoksuna liian vahva, löytyy kevyempi vaihtoehto Burberry Brit Sheer tuoksusta. Tuoksu on myös hedelmäinen ja sitruksinen, mutta huomattavasti kevyempi vaihtoehto. Itse käytän Burberry Brit Sheer tuoksua keväällä, kun vahvempi vaihtoehto tekee mieli jo vaihtaa kevyempään, mutta kesätuoksut saavat vielä odottaa.

Rakastan Alvar Aallon Aalto- maljan ajatonta muotoilua. Klassikko sopii lähes jokaiseen kotiin ja ja muuntuu käyttötarkoituksesta toiseen. Maljakon lisäksi tuote soveltuu loistavasti erilaisten koristeasetelmien tekemiseen, sekä vaikka kosmetiikan ja ihonhoitotuotteiden säilytykseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos talvi-iho tarvitsee huolenpitoa, tarvitsee sitä myös hiukset. Hiusöljyt ovat olleet joka talven pelastus. Wellan kevyt hiusöljy on uusi tuttuavuus ja löysi tiensä suosikiksi, kun tarvitsin uuden matkakokoisen hiusöljyn. Wellan light luminous reflective oil on lupauksen mukaisesti erittäin kevyt, eikä tee hiuksista raskaita, vaan siloittaa ne kauniisti, sekä heijastaa valoa tehden hiuksiin upean kiillon. Extra kiilto on aina tervetullut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihon kosteutus ja virkistys ei ole koskaan ollut näin helppoa! Tämä on loistava lahja myös hänelle jolla on jo kaikkea. Kosteuttava suihke sisältää C-vitamiinia, joka suojaa ihoa ja auttaa säilyttämään ihon kosteuden. Suihke kulkee mukana käsilaukussa ja virkistää kasvot toimistossa työskentelyn lomassa, sekä on tietysti mukana koneessa pitkillä lennoilla. Tuote sopii loistavasti myös meikin päälle kevyenä suihkeena tai runsaammin käytettynä myös kasvovetenä.

Kiireisten viikkojen ihonhoidon pelastaa Lumenen Glow Reveal. 60 sekunnin ihonhoidon ehtii varmasti kiireisinkin. Tuote tekee mitä lupaa ja iho tuntuu välittömästi puhtaalta ja kuulaammalta. Tuote on naamion ja kevyen kuorinnan yhdistelmä. Kaoliinisavi puhdistaa ihohuokoset tehokkaasti ja öljyt hoitavat ihoa.  Parhaan tuloksen saa, kun antaa naamion vaikuttaa hetken ja suihkauttaa kasvoille kasvovettä, jonka jälkeen kuorii ihon kevyesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toivottavasti löydät näistä omista suosikeistani ideoita itsellesi tai ystävän iloksi! Ihanaa, rauhallista joulua ja muistakaa hemmotella toisianne.